STOELREINIGING AAN HUIS

Voor het zorgzaam reinigen van uw stoelen bent u bij ons op het juiste adres. Gegarandeerd resultaat, vakkennis en biologisch afbreekbare producten. Elk van deze drie elementen zorgen voor een vlekkeloze service!

hay about a chair aac27 stoel
 • OP LOCATIE

  Het reinigen van de stoelen wordt steeds op locatie uitgevoerd. Dit kan zijn dat de stoelreiniging aan huis plaatsvindt, op kantoor of op een andere locatie naar keuze. We dekken alles af zodat de stoel zonder zorgen gereinigd kan worden. Bovendien hoeft niemand te sleuren en zeulen om de stoel op transport te krijgen.

 • VEILIG ONLINE INBOEKEN

  U kan op elk moment de stoelreiniging online inboeken. Wanneer u doorklikt kan u makkelijk een afspraak inplannen op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt. U hoeft na het inboeken niets meer te doen. Op de gekozen dag en tijdstip zal iemand de dieptereiniging komen uitvoeren. Aarzel voor dringende zaken niet om ons telefonisch te contacteren. 

 • BINNEN 24H OPGELOST

  Of de kat nu in de stoel plast of die vieze vlek verwijderd dient te worden, niemand wil er uren naar moeten kijken zonder geholpen te worden. Daarom garanderen we maximaal binnen de 24h een te plaatste te zijn waar nodig. In dit geval raden we aan om ons telefonisch te contacteren zodat we snel kunnen handelen. 

 • VEILIG VOOR MENS & DIER

  Een vlekkeloze dienstverlening stop niet bij het sluiten van de deur na het succesvol uitvoeren van een zetelreiniging. Daarom garanderen we dat tijdens/na het drogen de zetel geen gevaarlijke stoffen bevat. Al onze producten zijn kind, mens en dier vriendelijk. We moeten er tenslotte ook elke dag mee werken. 

STOELEN & PRIJZEN

Als onderneming eens alle stoelen laten dieptereinigen of als particulier die bij u thuis?

In beiden gevallen biedt Interieur Reiniging de oplossing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.