AUTO INTERIEUR REINIGEN

Voor het zorgzaam reinigen van uw auto interieur bent u bij ons op het juiste adres. Gegarandeerd resultaat, vakkennis en biologisch afbreekbare producten. Elk van deze drie elementen zorgen voor een vlekkeloze service! Steeds bij u op locatie.

 • BIOLOGISCH AFBREEKBARE PRODUCTEN

  Hoogwaardige producten die ecologisch en biologisch afbreekbaar zijn. Geen van de gebruikte producten zorgen voor nare geuren, jeuk of gevaren voor mens of dier. Quality first dus!

 • OP LOCATIE

  Wij houden het graag efficiënt en simpel daarom komen wij steeds ter plaatse. Alles wordt nauwkeurig afgedekt, beschermt en proper achtergelaten.

 • KLANTTEVREDENHEID

  Als klant, staat u centraal. Interieur Reiniging gaat voor een maximale klanttevredenheid. De afspraken worden stipt opgevolgd met een gegarandeerd resultaat.

 • TRANSPARANTIE

  Transparantie is samen met klanttevredenheid en service een extra pijler waar Interieur Reiniging op bouwt. U, als klant, weet steeds op voorhand wat de reiniging zal kosten en wat de mogelijkheden zijn. 

VOERTUIG TYPE & STARTPRIJZEN

Bij Interieur Reiniging kan u zowel kiezen voor het dieptereinigen van ENKEL de voertuig zetels alsook de VOLLEDIGE reiniging van het voertuig interieur. Beiden gebeuren steeds op locatie, waar en wanneer u het wenst.