WHAT THE FAQ?

Heeft u een Frequently Asked Question (FAQ) dan vindt u hieronder de antwoorden.

Toch nog een specifieke vraag over een zetelreiniging, voertuig interieurrieniging of stoelreiniging? Aarzel dan zeker en vast niet om ons te contacteren via ons contactformulier.

Interieur Reiniging is steeds telefonisch of per chat bereikbaar tussen 6h00 en 20h00. Indien u een mail stuurt antwoorden we binnen de 24h. 

Online uw gewenste reiniging inboeken kan 24/24, 7 op 7.

We garanderen niet alleen en snelle en vlekkeloze service maar ook eerlijk advies en een no cure no pay systeem. 

Yes please! We vragen steeds aan de klant om aanwezig te zijn op het moment dat we de reiniging komen uitvoeren. 

Interieur Reiniging is actief over heel België. Zowel voor het reinigen van zetels, voertuig interieur of stoelen kan u bij ons terecht. 

Uiteraard. Het hebben van een aansprakelijkheidsverzekering is verplicht in België. 

De droogtijd is afhankelijk van de mogelijkheid tot verluchting en de stof die gereinigd werd. De standaard droogtijd is ongeveer 6 uur. Dit kan oplopen tot 12 uur. Hou er dus rekening mee om bijvoorbeeld  geen filmavond te plannen enkele uren nadat we uw zetel gereinigd hebben. 

Neen. In geen geval gebruiken we bij het uitvoeren van een zetelreining, stoelreiniging of voertuig interieurreiniging gevaarlijke producten. Onze prioriteit is de veiligheid van onze klanten en medewerkers garanderen. 

Ja. We werken zowel zaterdag als zondag. Dit om enerzijds de drukte op te vangen en anderzijds spoedreinigingen te kunnen uitvoeren. 

Ja….. & ook neen. De reinigingen van uw zetel, voertuig interieur of stoel kunnen plaatsvinden op verscheidene locaties. Dit mag zeker bij u thuis zijn maar evengoed op kantoor of ergens anders. Wel vragen we steeds om er voor te zorgen dat we veilig kunnen werken.