OVER INTERIEUR REINIGING

Interieur Reiniging is een onderneming gespecialiseerd in het dieptereinigen van stof en leder. Enkele van de mogelijkheden zijn:

Interieur Reiniging voert dieptereinigingen uit in verscheidene regio’s waaronder Leuven, Mechelen, Brussel, Rotselaar, Zaventem, Overijse en Tienen, steeds op locatie. 

IMG 1967

Zaakvoerder Maxime, heeft zijn eerder verworven expertise m.b.t. het reinigen van stof en leder omgezet naar een CLICK, ORDER & CLEAN principe.

Hierdoor was het inplannen en veilig online bestellen van een dieptereiniging nog nooit zo simpel. 

 • OP LOCATIE

  Wij houden het graag efficiënt en simpel daarom komen wij steeds ter plaatse. Alles wordt nauwkeurig afgedekt, beschermt en proper achtergelaten.

 • TRANSPARANTIE

  Transparantie is samen met klanttevredenheid en service een extra pijler waar Interieur Reiniging op bouwt. U, als klant, weet steeds op voorhand wat de reiniging zal kosten en wat de mogelijkheden zijn. 

 • KLANTTEVREDENHEID

  Als klant, staat u centraal. Interieur Reiniging gaat voor een maximale klanttevredenheid. De afspraken worden stipt opgevolgd met een gegarandeerd resultaat.

 • BIOLOGISCH AFBREEKBARE PRODUCTEN

  Hoogwaardige producten die ecologisch en biologisch afbreekbaar zijn. Geen van de gebruikte producten zorgen voor nare geuren, jeuk of gevaren voor mens of dier. Quality first dus!